Vipuvarsilaitteet Technogymiltä

Technogymin vipuvarsilaitteet on kehitetty vaativaan voimaharjoitteluun. Ne ovat vertaansa vailla olevia kuntosalilaitteita, joilla voit harjoitella turvallisesti ja tehokkaasti.

Ergonomisesti muotoiltu kuntosalilaite

Jokainen vipuvarsilaite on ergonomisesti suunniteltu biomekaniikan korkeimpien standardien mukaan, jotta paras mahdollinen harjoittelu olisi mahdollista turvallisesti. Technogymin valikoimasta löytyy paljon erilaisia ​​laitteita, joista voi valita. Vaihtoehtoja löytyy koko kehon harjoittamiseen, tahdoitpa sitten harjoittaa erityisesti mitä lihasryhmää tahansa tai kaikkia tasapuolisesti.

Mukavuus ja vakaus

Tehnogym laitevalikoima sisältää hyödyllisiä innovaatioita, jotka tarjoavat parempia harjoituksia. Näistä mainittakoon mm. Bodyprint-järjestelmä, joka muotoutuu käyttäjän kehon muotoihin ja tarjoaa mahdollisimman mukavaa ja vakaata harjoittelua. Myös laitteiden säädöt on suunniteltu huomioiden monet erilaiset kehot ja niiden mittasuhteet.

Kaunista ja kestävää laatua

Technogym on ylpeänä ollut olympialaisten ja paralympiakisojen kuntolaitteiden virallinen laitetoimittaja kahden viime vuosikymmenen ajan, joten voit olla varma, että olet ostamassa turvallista ja kestävää tuotetta. Kaikki on testattu huippu-urheilijoiden erittäinen vaativassa ja kovassa käytössä. Tutustu Pure Strength -laitesarjaan, niin saat lisätietoa Technogymin vipuvarsilaitteista.

vipuvarsilaitteet-pure-strenght-kuntosalilaitteet-qicraft-finland