Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Tarvitsetko apua kotikuntosalin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Home Wellness Specialist

+358 (0)40 829 4967
asuntomessut qicarft technogym kotikuntoilutila

 

Olen kotikuntoilun asiantuntija, ja autan sinua luomaan kotiisi kauniin, viihtyisän ja innostavan paikan liikunnalle. Olen työskennellyt Qicraftilla vuodesta 2016 alkaen sekä kaupallisten, että kotikuntosalien parissa. Harrastan liikuntaa aktiivisesti sekä kestävyysurheilun että omia lajeja tukevan voimaharjoittelun muodossa. Soudussa kilpailen SM-tasolla ja viihdyn myös triathlonin parissa.

Toimin Home Wellness and Digital Sales Specialistina ja olen sekä Technogymin laiteratkaisujen, että niitä tukevien digitaalisten palveluiden asiantuntija. Haluan auttaa sinua löytämään tavoitteisiisi sopivat välineet innostavaan liikkumiseen kotioloissa.

Kun kotikuntosali on laadukas ja tyylikäs, se  motivoi jatkamaan harjoittelua myös alkuinnostuksen jälkeen.

Parhaiten palvelevan kokonaisuuden suunnittelemiseksi kysyn yleensä ensimmäiseksi millainen liikuntatausta, tavoitteet ja budjetti asiakkaallani on. Näin pystyn löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut kotikuntoiluun. Kotona kuntoilun täytyy olla hauskaa ja innostavaa! Mikään koti ei ole liian pieni tai liian suuri kotikuntoiluun, joten löydän ratkaisun jokaiselle.

Oletko rakentamassa kotikuntosalia tai hankkimassa lisää välineitä olemassa olevaan kuntoilutilaan? Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin autan sinua löytämään tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Toimitamme kuntosalilaitteet ympäri Suomen,  ja meiltä saat myös laadukkaat asennus- ja huoltopalvelut luotettavasti.

tarvitsetko-apua-kotikuntosalin-suunnittelussa-ja-toteutuksessa