Pure_Strenght

Technogym voimaharjoittelu

Technogym-lihaskuntolaitteissa on mukavuus ja suorituskykyä parantava tekniikka, kuten helppokäyttöinen tietojen seuranta intuitiivisilla näyttöjärjestelmillä.

Useimmissa laitteissa on mahdollisuus Unity-näyttöön, joka antaa reaaliaikaista palautetta harjoituksesta, sekä mahdollisuuden mukauttaa harjoitusohjelmaa.

 

Tehokas, innovatiivinen kuntosali

Innovatiivinen muotoilu on keskeistä kaikissa Technogym-laitteissa ja tämä näkyy tuotteiden liikeradoissa ja harjoittelun miellyttävyydessä, esim. pehmusteiden materiaalit. TEchnogymin lihaskuntolaitteita on saatavana painopakallisina ja vipuvarrellisina kuntosalilaitteina, jotka ladataan levypainoilla.

Saavuta paras harjoitustulos

Technogym kuntosalilaitteet on suunniteltu niin kotiin, kuntosaleille kuin hotelleihin ja yrityksille. Niissä on huomioitu alusta asti käyttäjien laaja skaala. Harjoittelu on aina turvallista oli kyseessä sitten aloittelija tai aktiivinen urheilija.

Techngym on ollut olympialaisten ja paralympiakisojen virallinen kuntolaitteiden toimittaja kahden viime vuosikymmenen ajan, joten voit olla varma siitä, että jokainen tuotteistamme tarjoaa sinulle huipputason suorituskyvyn missä tahansa.

technogym-voimaharjoittelu-lihaskuntoharjoitteluun-qicraft-finland