Technogym porraskoneet

Technogym porraskoneet ovat loistavan suunnittelun ansiosta houkuttelevia sekä erittäin helppokäyttöisiä. Porraskoneelle on paljon kysyntää kuntosalien cardioalueilla, sillä harjoittelu niillä on todella tehokasta.

Technogymin  porraskoneissa on käytetään uniikkia teknologiaa, joka mahdollistaa helpon pääsyn koneelle ja erilaiset harjoitukset kaiken pituisille käyttäjille. Porraskoneen askelmilta on myös helppo nousta tarvittaessa pois kesken harjoituksen.

Tehokasta tilankäyttöä

Techogym Climb porraskone on markkinoiden kompaktein ja eniten tilaa säästävä porraskone. Laitteen korkeus on 189 cm ja laite vaatii pinta-alaa vain yhden neliömetrin.  Tämä vapauttaa tilaa kunosalilta muiden laitteiden käyttöön.

 

Haasta itsesi tehokkaaseen pakaratreeniin

Tehosta lihasten aktivointia ja maksimoi kalorinkulutus uniikkien harjoitusten avulla. Porrasharjoittelu on oivaa treeniä pakaroille ja jaloille.

 

Monipuolista porrastreeniä

Technogym on suunnitellut valmiita intervalliharjoituksia Climb-porraskoneelle. Erilaiset näyttövaihtoehdot tuovat lisäominaisuuksia harjoitteluun.

UNITY ™ 3.0.: Käyttöliittymä antaa käyttäjälle rajattoman pääsyn Android-yhteensopiviin sovelluksiin. Käyttäjä muodostaa yhteyden laitteeseen Wi-Fi:n tai Bluetoothin kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.

LED: Tyylikäs, selkeä LED-näyttö, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä pelkästään harjoitteluun. Käyttäjä voi ottaa yhteyden QR-koodin tai NFC-tunnisteen kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille.

technogym-porraskoneet-haasta-itsesi-tehokkaaseen-pakaratreeniin-qicraft-finland