Juoksumatto

Korkea hinta-laatusuhde. Kestävä ja käyttäjäystävällinen. Ainutlaatuinen muotoilu.

Technogym Juoksumatot

Technogym juoksumattoja yhdistää helppokäyttöisyys ja käyttömukavuus sekä innovatiisin tekniikka. Voit harjoitella kovemmin ja pidempään. Juoksumatot ovat usein suosituimpia cardiolaitteita aerobisen kunnon kehittämiseen ja kaloreiden polttamiseen sekä lämmittelyyn ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista.

 

Vaihtoehtoja useissa hintaluokissa

Technogymin juoksumatoissa on valinnanvaraa myös erilaisille budjetteille. Juoksumaton hintaan vaikuttaa, miten paljon juoksumatossa on  teknologiaa ja miten sen designiin on panostettu. Joka tapauksessa Technogym -juoksumatolla on aina korkea hinta-laatu-suhde.

 

Parempia Cardio harjoituksia Technogym juoksumatoilla

Technogym juoksumatot hyödyntävät uusinta teknologiaa, joka helpottaa käyttäjää. Esimerkiksi Fast Track Control -tominto, jonka avulla voit helposti säätää harjoittelun nopeutta ja kaltevuutta ilman, että sinun tarvitsee muuttaa juoksuasentoasi.

 

Pehmeä juoksupinta miellyttävään askellukseen

Pehmustettu juoksupinta mukautuu automaattisesti juoksutyyliisi, jotta saat parhaan mahdollisen harjoituskokemuksen. Technogym juoksumatot antavat sinulle tietoa harjoittelustasi, joiden avulla voit saavuttaa kuntotavoitteesi, olitpa sitten aloittelija, peruskuntoilija tai kokenut juoksuharrastaja.

Technogym juoksumattojen elinikä on pitkä, varsinkin kun niitä huolletaan säännöllisesti.

 

Juoksumaton näytöltä harjoitusohjelmia ja viihdettä

Erilaiset näyttövaihtoehdot tuovat lisäominaisuuksia harjoitteluun. 

 

Kosketusnäytöllä varustetut juoksumatot vievät kokonaan uuteen treenimaailmaan. Näytön kautta voi osallistua ohjatuille juoksutunneille tai hyödyntää virtuaalisia ulkoilureittejä. Halutessaan voi nauttia viihdesovellusten, kuten Netflixin tai Eurosportin katselusta. Erilaisten sisältöjen avulla treeniin saa kaivattua lisämotivaatiota, jonka myötä voi kehittyä paremmkasi juoksijaksi ja harjoittelu on helpompi pitää säännöllisenä.

 

UNITY ™ 3.0.: Käyttöliittymä antaa käyttäjälle rajattoman pääsyn Android-yhteensopiviin sovelluksiin. Käyttäjä muodostaa yhteyden laitteeseen WiFi:n tai Bluetoothin kautta ja tallentaa harjoitukset henkilökohtaiselle mywellness® Cloud -tilille. 

  

technogym-juoksumatot-korkea-laatu-ja-pitkikisyys