Technogym käsipainot ja vapaat painot

 

Technogym levypainot, käsipainot ja kahvakuulat voimaharjoitteluun kotona tai kuntosalilla. Vapailla painoilla saat muokattua harjoitteluasi haluamallasi tavalla. Qicraftin valikoista löydät Olympia standardin mukaiset painot.

Technogym painojen erityinen rakenne tekee siitä kestävän. Rakenne kestää putoamista ja päällyste suojaa sisempää rakennetta. Technogymin vapaat painot ovat myös tyylikkäitä ja helppoja käsitellä kahvojen ansiosta.

 

Ajattomat kuntoiluvälineet

Vapaat painot ovat tärkeitä hyvään lihasvoimaharjoitteluun. Technogym on ollut olympia- ja paralympiakisojen kuntolaitteiden virallinen toimittaja viimeisten 20 vuoden aikana. Myös olympialaisissa on käsipainot ja kahvakuulat olleet urheilijoiden kovassa käytössä ja tärkeässä roolissa.

Suunniteltu turvallisiksi

Kaikkien Technogym tuotteiden tapaan vapaat painot on suunniteltu turvallisuuden kannalta. Jokainen yksityiskohta ja sauma on pitkän suunnittelun tulos, jolla on haluttu varmistaa kaikkien mahdollisten osien pysyvyys ja eliminoitu irtoamisen riski.

Kaunis ja tehokas kuntoiluväline

Technogym vapaat painot on suojattu paremmin ja ne kestävät kauemmin. Voit myös olla varma, että vapaat painomme vastaavat korkeimpia ammatillisia normeja. Kaikissa on huippudesign ja kauneus mukana. Näitä et tahdo piilottaa kotonakaan.

technogym-vapaat-painot-qicraft-finland