Technogym kuntoiluvälineet

Technogymiltä löydät kuntoiluvälineitä erityyppisiin tarpeisiin: kuntokeskukseen. kotikuntosalille, hotellin kuntosalille, yrityksen kuntosalille, sekä fysioterapian ja muun terveydenhuollon kuntosalille.

Technogymin kuntoiluvälineet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja kestäviä. Kuntoiluvälineillä on kahden vuoden takuu.

 

Saat meiltä Technogym-vapaat painot, levypainot, käsipainot ja kahvakuulat, telineet, kehikot ja räkit, penkit, jumppapallot, kuminauhat ja jumppamatot kotiin ja kuntosalille. Kuntoiluvälineet, joita tarvitset kuntoiluun pienessä tilassa.

 

Kuntoiluvälineissä on huomioitu käyttäjäystävällisyys, kuten hyvä ote, laadukkaat ja kestävät materiaalit. Tehcnogymin kuntoiluvälineet ovat myös tyylikkäitä ja kestävät katseen.

 

Technogym kuntoilyvälineissä on huomioitua alusta asti käyttäjien laaja skaala. Harjoittelu on aina turvallista oli kyseessä sitten aloittelija tai aktiivinen urheilija.

 

Technogym on ollut olympialaisten ja paralympiakisojen virallinen kuntolaitteiden toimittaja kahden viime vuosikymmenen ajan, joten voit olla varma siitä, että jokainen tuotteistamme tarjoaa sinulle huipputason suorituskyvyn missä tahansa.

technogym-kuntoiluvlineet-qicraft-finland