Huoltopyyntö

Huoltopyyntö

Tee vikailmoitus ja tilaa huolto Technogym kuntosalilaitteillesi

Kuntosalilaitteiden huolto, asennukset ja korjaukset ammattitaidolla.

Qicraftilla on oma huoltotiimi, jonka teknikot toimivat koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat säännöllisesti ylläpitöhuoltoja sekä tarvittaessa korjaushuoltoja asiakkaidemme kuntolaitteille.

Qicraftin huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä korjaushuoltoja että ohjelmistopäivityksiä Technogymin kuntosalilaitteisiin, Suoritamme säännöllisiä ylläpitohuoltoja ja takuukorjauksia. Huoltotiimi Suomessa koostuu teknikoista ja palvelukeskuksesta, josta hoidetaan logistiikkaa, asennusten ja huoltojen aikatauluja sekä varaosia.

Qicraft suosittelee, että laitteet on asennetaan ja huolletaan valtuutetun teknikon toimesta laadunvarmistamiseksi ennen laitteiden käyttöönottoa.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata huollon Technogym kuntosalilaitteisiin. Huomioithan, että pyydettyjen tietojen, kuten tuotteen sarjanumeron, ongelman kuvauksen tai kuvien puuttuminen voi pidentää käsittelyaikaa.

Jos lomake ei toimi, lähetä sähköpostia osoitteeseen: huolto@qicraft.fi

Sarjanumero

Virheiden ilmoittamiseksi tarvitsemme Technogym-laitteesi sarjanumeron. Sarjanumero löytyy eri paikoista eri laitteissa. Katso alla oleva kuva nähdäksesi, miltä sarjanumero näyttää. Jos et ole varma,  missä sarjanumero on, klikkaa tästä.

tee-huoltopyynt-qicraft-finland