Yleiset takuuehdot

Technogym - tuotteet

Runkotakuu on 5 vuotta. Takuu koskee rungon rikkoutumista. Takuu ei koske maalivikoja eikä muita esteettisiä pintavaurioita. RunNow -juoksumatoille runkotakuu on 10 vuotta.Muille mekaanisille ja sähköisille osille takuu on 2 vuotta. RunNow -juoksumatoille iskunvaimentimien takuu on 10 vuotta.Ohjelmistotuotteiden takuu on 6 kuukautta.

Takuu ei kata kosmeettisia vaurioita eikä normaaleja kulutusosia, kuten vaijerit, käsikahvat, verhoilut, kotelot ja peitelevyt, peitetulpat, ketjut, vetohihnat, hihnankiristimet, jalkalevyt, sykeanturit, näppäimistöt, kosketusnäytöt, polkimet, virtajohdot, säätönupit, johteet, kaasujouset, penkkien säätimet, penkkien rullat, pyyhetelineet, sokat, hätäseis-kytkimet, juoksumattojen matto-osat, juoksumattojen juoksulevyt, pallot, pullotelineet, tarrat, jne.

Body Bike - sisäpyörät

Runkokuu on 5 vuotta. Takuu koskee rungon rikkoutumista. Takuu ei koske maalivikoja eikä muita esteettisiä pintavaurioita.Kampiosien takuu on 3 vuotta.Muiden mekaanisten osien takuu on 2 vuotta.

Takuu ei kata kosmeettisia vaurioita eikä normaaleja kulutusosia, kuten polkimet, jarrupalat, satulat, säätökahvat, kahvakumit, vetohihnat, jne.

Tuotteissa ilmenneistä vioista on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa vian ilmettyä. Takuu ei kata huolimattomasta käytöstä ja ilkivallasta johtuvia vikoja. Väärä sähköistys voi johtaa laitteen takuun raukeamiseen. Itse tehdyt korjaukset voivat päättää takuun voimassaolon.

Lisätietoja takuuehdoista saat soittamalla palvelukeskuksemme numeroon 020 7890 910.