Suosituimmat tuotteemme

Kinesis -laitteet

Kinesis –harjoittelusta on tullut jo oma lajinsa. Funktionaalinen harjoittelu, lajiharjoittelu sekä kuntoutuksen mahdollisuudet ovat kasvattaneet tämän harjoitusmuodon suosiota. Kinesis laitesarjaan kuuluu Kinesis One, Kinesis Circuit sekä Kinesis Stations.

  • mahdollistaa 360 –asteiset liikeradat
  • kahvan vastus tulee aina kahdesta suunnasta, joten liike on luonnollinen ja pehmeä
  • mahdollistaa fysiologiset liikkeet tasaisella vastuksella
  • erillisten painopakkojen ansiosta kummallekin otekahvalle voidaan asettaa eri vastus
  • Vastus kasvaa etäisyyttä lisättäessä

Tutustu Kinesis – laitteisiin>>
Tutustu Kinesis yhteisöön>>

Innovatiiviset Cardio -laitteet

Innovatiiviset cardio –laitteet on kaikki saatavilla VisioWeb viihdekeskuksella, jolla voi surffailla netissä tai katsoa TV:tä. VisoWeb on iPhone yhteensopiva.

Vario crosstrainer
Vario on crosstrainer -laitteista ehdottomasti monipuolisin. Vario, mukautuu turvallisesti kuntoilijan askeleeseen. Askellus voi olla rauhallista peruskävelyä, steppausta tai reippaita juoksuaskelia sekä mitä tahansa siltä väliltä. Harjoitus muistuttaa vesijuoksua ja aktivoi koko kehon.

Top yläraajaergometri
Yläraajaergometri Top aktivoi keskikehon sekä käsien lihaksiston. Harjoitus toimii loistavasti lämmittelynä ennen urheilijan lihaskuntoharjoitusta tai osana alaraajavammasta kärsivän potilaan kuntoutusta. Laittella voi harjoitella istuen tai seisoen, rampin ansiosta se soveltuu myös pyörätuolille. Laite on IFI (Inclusive Fitness Initiative) -standardien mukainen.

RunNow juoksumatto
RunNow on ekologinen juoksumatto, joka on tarkoitettu kovaan juoksuharjoitteluun. Moottorilla on 10 vuoden takuu. Juoksumaton maksiminopeus on 27km/h ja juoksukulman voi säätää 18 asteeseen. Juoksumatto kuluttaa 30 % vähemmän sähköä.